Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyéb lehetőségek:)

2009.11.15

Mivel napjaink emberei egyre inkább elkényelmesednek és többségünk rohanó életet él, így senki sem veti meg a fejlődés okozta változásokat. A mobil fejlődése is egyre több mindennapi tevékenység kényelmesebbé válásához vezet. A mobilinternet elterjedésének köszönhetően a hosszú sorban állások is elkerülhetőek. 

A mobilon keresztüli fizetés még nem elterjedt Magyarországon, pedig sok nyűgtől lehetne megszabadulni a csodakütyü által. A Magyar Telekomnál már van lehetőség arra, hogy mobilfizetéssel kiegyenlíthessük közüzemi számláinkat, fizessünk az arra alkalmas üzletekben, rendelhetünk az interneten, pénzt küldhetünk és fogadhatunk, akár azonnal, a nap 24 órájában. Ilyenkor gyakran felmerül a kérdés, hogy elég biztonságos-e az e-fizetés. Ennek ellenére egyre inkább elterjedt a mobilon keresztüli banki számlaegyenleg lekérdezés és a mobilegyenleg feltöltés. Ezek mellett rengeteg lehetőség van a pénzügyek intézésére. Néhány mobilalkalmazással rengeteg pénzt és időt tudunk megspórolni. Nagyon sok utazási iroda, hotel és egyéb szolgáltatásnak van mobil verziója, ahol könnyen és gyorsan tudunk foglalásokat intézni. 

A szerencsejátékok függőinek is számtalan lehetőségük van szenvedélyük kiélésére mobil segítségével. A Szerencsejáték Zrt. által szervezett szerencsejátékokra lehet fogadni SMS-ben, de létezik már olyan alkalmazás, amely leegyszerűsíti nekünk a fogadást. Ezt bármely mobilszolgáltató előfizetői igénybe tudják venni, mivel ingyen letölthető a www.lottozom.hu oldalról. Utóbbi időben egyre népszerűbb játék a póker is. A Bwin oldaláról le lehet tölteni a játékot, emellett kaszinó, sportfogadó és egyéb játékok is letölthetők. A játékhoz regisztráció szükséges, amely ingyenes itt pénz kockáztatása nélkül tanulhatjuk meg pókerezés szabályait, csínját-bínját. Ha viszont élesben, tétre szeretnénk játszani fel kell tölteni a számlaegyenleget és már indulhat is játék élő játékosok ellen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.